Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,
 
Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των μαθητών μας διοργανώνουμε διαδικτυακή ομιλία με θέμα:


“Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος ”


H ομιλία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 17.30 από τον συνεργάτη μας σε θέματα σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη (διάρκεια 2 ώρες).
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία η ομιλία θα πραγματοποιηθεί (με δυνατότητα συζήτησης) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM στην παρακάτω διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/89141934902

Μπορείτε να εισέλθετε στην ομιλία την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα πατώντας click στην παραπάνω διεύθυνση (δεν απαιτείται κωδικός εισόδου ή εγκατάσταση κάποιου προγράμματος) από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Για να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της ομιλίας θα παρακαλούσαμε να συνδεθείτε από μία και μόνο ηλεκτρονική συσκευή ώστε να μην υπερφορτωθεί το σύστημα.
 
Ο κ. Στρατηγάκης (http://stadiodromia.gr/) είναι Μαθηματικός-Ερευνητής, εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάι σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το web site της διατριβής (www.diatrivi.gr) φιλοξενεί αποκλειστικά για τους μαθητές μας μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν αναλυτικό οδηγό σταδιοδρομίας, υπό την επιμέλεια του κ. Στρατηγάκη.

Ο οδηγός αυτός καλύπτει όλο το εύρος των ζητημάτων που αφορούν σε επαγγελματική σταδιοδρομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τα πεδία και τις σχολές, πλούσια σχετική αρθρογραφία καθώς και επαναληπτικά και προσομοιωτικά θέματα Πανελληνίων εξετάσεων. Στον οδηγό αυτό έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι μαθητές και οι γονείς της διατριβής με χρήση κατάλληλου κωδικού (παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία).


Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε σε αυτή την ομιλία, η οποία θεωρούμε πως θα είναι πολύ χρήσιμη τόσο για τους μαθητές μας όσο και για τους γονείς (ειδικά για μαθητές Α Λυκείου που καλούνται να επιλέξουν κατεύθυνση σπουδών).
 
Είμαστε στη διάθεσή σας  για οποιοδήποτε  ζήτημα.