Αγαπητοί απόφοιτοι, αγαπητοί γονείς,
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Στους αποφοίτους μας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα, καλή συνέχεια και επιτυχίες στην πορεία της ζωής σας!

Στο τελευταίο σας σχολικό έτος που διανύσαμε μαζί, πέραν των μαθησιακών σας γνώσεων, μάθατε επίσης να προσπαθείτε και να βελτιώνεστε, ένα σημαντικό μάθημα ζωής.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων είναι κοντά μας και έπειτα καλείστε να συμπληρώσετε το μηχανογραφικό σας, ώστε να βρεθείτε σε ένα επόμενο σκαλοπάτι της ζωής σας.

Επιταυτού διοργανώνουμε διαδικτυακή ομιλία με θέμα:
“Ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού και επιλογή σπουδών”
 

H ομιλία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/6 στις 17.30 από τον συνεργάτη μας σε θέματα σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη (διάρκεια 2 ώρες).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί (με δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM στην παρακάτω διεύθυνση:
https://us06web.zoom.us/j/81159934214?pwd=Q0V3MTRyV0pONXJvNmRiUXdaVmkydz09

Μπορείτε να εισέλθετε στην ομιλία την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα πατώντας στο παραπάνω link (δεν απαιτείται κωδικός εισόδου ή εγκατάσταση κάποιου προγράμματος) από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Για να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της ομιλίας θα παρακαλούσαμε να συνδεθείτε από μία και μόνο ηλεκτρονική συσκευή ώστε να μην υπερφορτωθεί το σύστημα.
 
Ο κ. Στρατηγάκης (http://stadiodromia.gr/) είναι Μαθηματικός-Ερευνητής, εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάι σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το website της διατριβής (www.diatrivi.gr) φιλοξενεί αποκλειστικά για τους μαθητές μας μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν αναλυτικό οδηγό σταδιοδρομίας, υπό την επιμέλεια του κ. Στρατηγάκη. Ο οδηγός αυτός καλύπτει όλο το εύρος των ζητημάτων που αφορούν σε επαγγελματική σταδιοδρομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τα πεδία και τις σχολές, πλούσια σχετική αρθρογραφία καθώς και επαναληπτικά και προσομοιωτικά θέματα Πανελληνίων εξετάσεων. Στον οδηγό αυτό έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι μαθητές και οι γονείς της διατριβής με χρήση κατάλληλου κωδικού.

  • login: επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας
  • pass: επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας


Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε σε αυτή την ομιλία.  
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε  ζήτημα.