Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των μαθητών μας διοργανώνουμε διαδικτυακή ομιλία με θέμα:
“Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος ”

H ομιλία θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 17.00 από το συνεργάτη μας σε θέματα σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη (διάρκεια 2 ώρες).

Η ομιλία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μαθητές της Α και Β Λυκείου που καλούνται να επιλέξουν προσανατολισμό-πεδίο, καθώς και σε μαθητές της Γ Λυκείου που καλούνται να αποφασίσουν αντικείμενο σπουδών.

H ομιλία θα πραγματοποιηθεί (με δυνατότητα ερωτήσεων) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM στην παρακάτω διεύθυνση:

https://us06web.zoom.us/j/82945059919

Μπορείτε να εισέλθετε στην ομιλία την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα πατώντας click στην παραπάνω διεύθυνση (δεν απαιτείται κωδικός εισόδου ή εγκατάσταση κάποιου προγράμματος) από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Για να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της ομιλίας θα παρακαλούσαμε να συνδεθείτε από μία και μόνο ηλεκτρονική συσκευή ώστε να μην υπερφορτωθεί το σύστημα.

Ο κ. Στρατηγάκης (http://stadiodromia.gr/) είναι Μαθηματικός-Ερευνητής, εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάι σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το web site της διατριβής (www.diatrivi.gr) φιλοξενεί αποκλειστικά για τους μαθητές μας μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν αναλυτικό οδηγό σταδιοδρομίας, υπό την επιμέλεια του κ. Στρατηγάκη. Ο οδηγός αυτός καλύπτει όλο το εύρος των ζητημάτων που αφορούν σε επαγγελματική σταδιοδρομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τα πεδία και τις σχολές, πλούσια σχετική αρθρογραφία καθώς και επαναληπτικά και προσομοιωτικά θέματα Πανελληνίων εξετάσεων. Στον οδηγό αυτό έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι μαθητές και οι γονείς της διατριβής με χρήση κατάλληλου κωδικού που μπορούν να προμηθευτούν από τη γραμματεία μας.

Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε σε αυτή την ομιλία, η οποία θεωρούμε πως θα είναι πολύ χρήσιμη τόσο για τους μαθητές μας όσο και για τους γονείς.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Στρατηγάκη θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Κώστα Καμινάκη, καθηγητή Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα μιλήσει ειδικά για τους μαθητές της διατριβής που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αντικείμενο σπουδών, το πρόγραμμα του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, τα σχετικά επαγγέλματα με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί ένας απόφοιτος του τμήματος, και θα απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις για το τμήμα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα.