Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,

Για άλλη μια φορά καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην αντιμετώπιση του τραγικού φαινομένου που βιώνουμε.

Βασικό μας μέλημα είναι η προστασία της υγείας των μαθητών μας και των οικογενειών τους, καθώς και των ανθρώπων της διατριβής.

Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα των ημερών που διανύουμε, και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης ως προς το εκπαιδευτικό μας καθήκον, τροποποιούμε τη διαδικασία διεξαγωγής των διαγωνισμάτων του Ιανουαρίου σε εξ αποστάσεως εξέταση με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού.

– Διαδικασία εξ αποστάσεως διαγωνισμάτων:

(α) τα θέματα για το κάθε διαγώνισμα θα είναι διαθέσιμα στο site της διατριβής (www.diatrivi.gr) την αντίστοιχη ώρα έναρξης του κάθε διαγωνίσματος (βλέπε πίνακα προγράμματος παρακάτω), σε ειδικό κουμπί «διαγωνίσματα» που θα βρείτε στο αρχικό μενού της σελίδας μας

(β) ο μαθητής κατεβάζει τα θέματα από τη σελίδα μας στην έναρξη του ωραρίου κάθε ημέρας και παραδίδει τις απαντήσεις του ηλεκτρονικά απευθείας στον καθηγητή του μέχρι το τέλος του ωραρίου διεξαγωγής της κάθε ημέρας (οι μαθητές οφείλουν να τηρήσουν το προτεινόμενο ωράριο για κάθε διαγώνισμα και να σεβαστούν τη διαδικασία)

(γ) οι βαθμοί για τα διαγωνίσματα θα είναι διαθέσιμοι στους γονείς 2 εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή τους μέσω της πλατφόρμας edu4school για την οποία σας έχουμε ήδη στείλει κωδικούς και οδηγίες

(δ) σχόλια, παρατηρήσεις και λύσεις για τα διαγωνίσματα θα δίνονται απευθείας από τον καθηγητή μέσα στο τμήμα μετά το διαγώνισμα

(ε) Όσοι μαθητές δεν μπορούν να συμμετέχουν στα διαγωνίσματα στα προτεινόμενα ωράρια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία.

(στ) Όσοι μαθητές εξετάζονται προφορικά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές τους ώστε να κανονιστεί προφορική εξ αποστάσεως εξέταση.

 – Πρόγραμμα εξ αποστάσεως διαγωνισμάτων Ιανουαρίου

Γ Λυκείου & Απόφοιτοι Β Λυκείου Α Λυκείου Γυμνάσιο
Τρίτη 4/1
(10.30-13.30)
Έκθεση Έκθεση Έκθεση Έκθεση
Τετάρτη 5/1
(10.30-13.30)
Μαθηματικά – Βιολογία Μαθηματικά – Βιολογία    
Παρασκευή 7/1
(10.30-13.30)
ΑΕΠΠ – Χημεία ΑΕΠΠ – Χημεία Χημεία  
Σάββατο 8/1
(10.30-13.30)
ΑΟΘ – Φυσική ΑΟΘ – Φυσική Φυσική Φυσική
Σάββατο 15/1
(15.00-19.00 – ενδεχομένως να υπάρξει τροποποίηση)
  Άλγεβρα Άλγεβρα Μαθηματικά

– Η γραμματεία μας θα λειτουργεί από Τρίτη 4/1 – Παρασκευή 7/1 σε ωράριο 10.00-19.00 και Σάββατο 8/1 σε ωράριο 10.00-14.00 (επίσημη αργία 6/1)

– Τα μαθήματα σκοπεύουμε να ξεκινήσουν δια ζώσης τη Δευτέρα 10/1 (με κανονικό ωράριο λειτουργίας γραμματείας καθημερινές 14.00-21.30 και Σάββατο 09.00-15.30).

– Η προγραμματισμένη επικοινωνία γονέων-καθηγητών παραμένει όπως είχε ανακοινωθεί στον τελευταίο μας προγραμματισμό (τηλεφωνική επικοινωνία: 17-23/1 – είχε σταλεί αναλυτικό ωράριο επικοινωνίας ανά καθηγητή στις 2/12/21)

– Από τον Ιανουάριο 2022 πέραν του οδηγού σταδιοδρομίας του κ. Στρατηγάκη που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της διατριβής (www.diatrivi.gr), θα ενεργοποιήσουμε και άλλον έναν οδηγό σπουδών και υπολογισμού μορίων πρόσβασης ανά σχολή της keystone (θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση)

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα.

Ευχές για υγεία, καλή δύναμη και Καλή Χρονιά!