Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11) θα δοθεί από τον κ. Στρατηγάκη η πρώτη ομιλία (από μια σειρά σεμιναρίων και συναντήσεων που θα ακολουθήσουν) σε μαθητές και γονείς της διατριβής.

Ανοιχτή Πρόσκληση:

Αγαπητέ γονέα,

Η διατριβή, στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης της προσπάθειας των μαθητών μας, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σύμβουλο σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη. Ο κ. Στρατηγάκης (http://stadiodromia.gr/) είναι Μαθηματικός-Ερευνητής, εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και συνεργάτης του Σκάι σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Το ανανεωμένο μας web site (www.diatrivi.gr) φιλοξενεί αποκλειστικά για τους μαθητές της διατριβής μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν οδηγό σταδιοδρομίας, υπό την επιμέλεια του κ. Στρατηγάκη. Ο οδηγός αυτός καλύπτει όλο το εύρος των ζητημάτων που αφορούν σε επαγγελματική σταδιοδρομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τα πεδία και τις σχολές, πλούσια σχετική αρθρογραφία καθώς και επαναληπτικά και προσωμοιοτικά θέματα Πανελληνίων εξετάσεων. Στον οδηγό αυτό θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι μαθητές και οι γονείς της διατριβής με χρήση κατάλληλου κωδικού.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11) θα δοθεί από τον κ. Στρατηγάκη η πρώτη ανοικτή ομιλία (από μια σειρά σεμιναρίων και συναντήσεων που θα ακολουθήσουν) σε μαθητές και γονείς με θέμα «Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος στον καιρό της κρίσης». Στην ομιλία αυτή θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στο εξεταστικό σύστημα και σε κριτήρια επιλογής σπουδών και επαγγέλματος, ενώ θα παρουσιαστούν οι σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του οδηγού σταδιοδρομίας που φιλοξενείται στο website της διατριβής.

Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε σε αυτό το σεμινάριο το οποίο θεωρούμε πως θα είναι πολύ χρήσιμο τόσο για τους μαθητές μας όσο και για τους γονείς.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Διατριβής

Leave a Reply